Krijg geld terug met uw POPr™ kassabon

Welkom bij vatfree.com. Als u buiten de EU woont heeft u waarschijnlijk recht op een teruggave van betaalde BTW. Om u de hoogste terugbetaling te garanderen, minimaliseren wij de kosten, papierwerk en gedoe bij het terugvorderen van BTW bij de winkelier. Bij ons geen verborgen kosten, troebele afspraken of lange wachtrijen. We zijn er om u te helpen om te krijgen wat van u is.

Uw bon bevat onze unieke POPr™ (Proof of Purchase) QR-code. Met deze code claimt u het refund bedrag en registreert u de bon in ons systeem.

Onze service is voornamelijk voor niet-EU-inwoners die de Europese Unie bezoeken.

Maar we zijn er ook voor militair personeel, internationale studenten, expats en/of EU-ingezetenen die van plan zijn om te verhuizen, te emigreren of goederen te verzenden naar een niet-EU-land. Er zijn verschillende regels van toepassing. Lees meer in onze FAQ.

Hoe claimt u uw refund met een POPr™ bon?

 

 
HandKlein.png

Download de Vatfree.com app en maak een account

EU wetgeving vereist dat u kunt aantonen dat u buiten Europa woont. Een kopie van uw paspoort en/of visum is daarom verplicht. We checken Naam, Paspoortnummer, Land van Inwoning en Vervaldatum.

U kunt vanwege privacy uw pasfoto en sociale nummers maskeren, anders doen wij dat.

Haal een stempel vóórdat u de EU verlaat

 
Stamp.png
 

Bij vertrek uit de EU, voordat u incheckt, bezoekt u een speciaal Douane loket om uw bonnen van een ‘Tax-free Validation Stamp' te laten voorzien. Dit stempel verklaart dat u de BTW mag terug vragen. Bonnen zonder stempel kunnen wij niet in behandeling nemen. De douane kan u vragen de goederen te tonen voordat zij uw bon afstempelen. 

QRcode.png

Binnen de App: scan de QR code op uw bon en volg de instructies

Om uw bonnen te registreren en uw refund te claimen scant u de bon, volgt u de instructies en maakt u een foto van de bon. U ziet nu ook het refundbedrag, de status en verloop van het refund proces. Op deze manier houden we u op de hoogte van het hele proces.

Let op: POPr™ bonnen hoeft u niet op te sturen naar ons! U houdt deze in uw bezit zolang het refund proces loopt.